2015-06-09 vilken blunder.. och dundermiss av oss

Vi och vår båtmotor har slitit i stark motström hela veckan för att ta oss uppför Rhen och för att nå Koblenz, våra vänner har kört nästan 100 mil för att gå med oss därefter i Moseldalen, VAD HÄNDER DÅ????

När vi ikväll efter 3 dagar och tillsammans med idag, efter 12 timmars motorgång i 1,5-3 knop kommer fram till Koblez och ska slussa in i slussen frågar slussvakten -om vi ska slussa i Mosel? Jo svarar vi, då svarar slussvakten att slussen är stängd 1 v, from idag, fram till den 16e juni!!

Vilken dunder-miss, här ligger vi nu -efter 4 dagars slit med massa motortimmar bakom oss och funderar på vad vi ska göra. Nu kom dock våra gäster på en genital ide.

Fortsättning följer.

4 svar på ”2015-06-09 vilken blunder.. och dundermiss av oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *