Tidigare seglingar

De senaste åren har vi seglat till Tyskland, Bornholm, Danmark och lite runt på västkusten. Förra året 2014, var ett fantastiskt segel år, tyvärr hade vi inte så många veckor semester men vi bodde ändå i båten drygt 3 månader i ett sträck. Vi ville känna efter och testa hur det var att bo i båten på heltid. Det var helt ok, dock var det väldigt skönt att flytta hem till huset, när det var dags, huset kändes som ett slott de första dagarna.

Vi hade flera gånger gäster med oss på båten, både båtvana och mindre båtvana. Våra pakistanska vänner var med oss vid några tillfällen, vilket var jätteroligt. Vi ett av de tillfällena när vi seglade mellan Styrsö och Långedrag och Sana, Tabisch och deras dotter Mahaveen var med, slog jag vad med Tabisch att, -om han hoppade i vattnet med flytväst efter båten, skulle han få 500 kr…

Döm om min förvåning när han klär av sig och tar på sig en flytväst och hoppar i mitt i farleden.. vi / jag trodde inte det var sant, så modigt. Det var inte ens varmt i vattnet, max 18 grader. (se bildspelen nedan)

Våren 2014 Bildspel