2015-07-08 Gray Frankrike

I förrgår fick vi besök här i Gray, ca 3 tim efter ankomst kom våra vänner Jonas och Charlotte från Sverige -med sin husbil. De har precis börjat sin semester och är på väg till Kroatien och tog en avstickare till oss. Mycket trevligt med ett avbrott och att umgås med vänner som “talar samma språk”. Vi åt ena kvällen gott i båten och andra gott utanför husbilen, var ute och cyklade och badade. Härliga dagar.

När vi varit 2 nätter på ett ställe känner både Jan och jag att nu måste vi vidare, det liksom kryper i en. Det känns därför skönt när man lägger ifrån och går vidare som vi gjorde nyss.

Om ca 2 veckor kommer Jan s dotter Petra och hennes pojkvän Nicklas och ska vara med oss ett tag, några veckor efter det kommer Jans s son Victor och min son Jacob och ska vara med ca 14 dagar. Jätteroligt.

Mycket händer på vår resa, igår hade vi grodmän (frogmen) som fick dyka ner och byta en zinkanod som börjat ge sig och dessutom bara satt fast med 1 skruv, vilket gett oss ett ljud när båten gått i ett visst läge under en tid. Jan har funderat på detta ljud och vid ett tillfälle häromkvällen tog han på cyklopet och dög ned och kollade och såg då detta. Det är inget man gör själv därför fick vi anlita dykare som hjälpte oss.

Vi har nu lagt in en hel del bilder och fler kommer. Titta gärna på dessa.

Skepp och loj.

1 svar på ”2015-07-08 Gray Frankrike

  1. Hej på er. Ni är helt fantastiska,vad ni får vara med om,och vilken värme önkar ni kunde ge oss lite. Nu jobbar jag en vecka till sen är det SEMESTER!!! det ska bli härligt.Ja i morgon har ni varit ute i 2 månader tiden går fort,ska bli roligt att träffa er till vintern.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *