2015-05-13 Avresan

Dagen D är äntligen här.

Efter några stressiga veckor är äntligen dagen D här. Vi har inte ätit ordentligt på ett tag, så vi tänkte att fira dagen med en riktig avslutsmiddag på Långedrags Världshus, för oss själva. Nu känns det lite pirrigt, och det är bara några timmar kvar. Kl 17.00-19.00 har vi bjudit in vänner och bekanta, tyvärr är vädret emot oss och det blåser kallt och solen lyser med sin frånvaro. Vi pratar under middagen och funderar om någon kommer komma.

Långedrags världshus

UPPDATERING 2015-05-13

Det var ju fantastiskt så många som trotsade vädret och kom till Långedrag för att vinka av oss, så roligt det var. Vi fick så mycket praktiska och goda presenter, spel, vin, champagne, godis, hembakta kakor -ungherrar mfl, köpta kakor och massa annat. Vi säger TACK till er alla för att ni kom, så underbart, tårarna rann på oss båda när vi lämnade Långedrag i kvällssolen som kom lagom till vår avgång.

Nu styr vi som första hamn till Styrsö.

– Se gärna filmklippet på länken nedan som Jans dotter Petra tog när vi lämnade Långedrag hamn. tyvärr har vi inte själva lyckats se dem än, det får vänta till vi kommer till en hamn med bättre internet.

AVRESAN

– Är det någon som tagit några trevliga bilder från kvällen – skicka dem gärna till viljasailing@gmail.com

 

 

 

1 svar på ”2015-05-13 Avresan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *