2015-05-06 Ständiga inköpsrundor på stan, idag en symaskin.

.. tiden går fort nu och det är endast 7 dagar kvar till vi seglar iväg.. Vi köper in mycket saker som vi “tror vi” behöver dessa dagar, senaste inköpet skedde igår kväll, en symaskin som är starkare och kan sy markis och kapellväv.

Igår kväll satt jag således och sydde vind/mantågs skydd, 2 st x 2 m x 55 cm. Väven är stenhård så det är inte helt lätt att hantera all väv på vårt lilla bord i salongen. Öljetter är mitt kommande projekt samt att få till namnet på båten på de sydda skydden. Tips mottages tacksamt här.

Än en gång vill jag berätta att i måndags födde Victoria min dotter, en son Loui (jag vet inte säkert än hur de vill att det ska stavas) och hon och Andresas var så glada, när jag var och besökte dem, 13 timmar efter födseln på Östra sjukhuset i måndags. Mitt FÖRSTA BARNBARN, det är fantastiskt, som jag ska skämma bort det barnet. Han är så liten och näpen ca 3100 kg och 48 cm lång.

Jag är glad att barnet kom ut “i tid” så jag hinner träffa honom några gånger innan vi seglar iväg. Givetvis är det jobbigt att åka iväg, men vi har ju planerat detta så länge. Jag får glädjas åt, att vi kommer tillbaka i november, december och då har ju Loui blivit ca 6 månader och jag ska nog se till att han snabbt förstår vem mormor…

Tyvärr är Jan och jag fortfarande ganska nya på det här med blogg och hemsida, annars hade jag med glädje lagt in en liten bild på honom.

Skepp o hoj

1 svar på ”2015-05-06 Ständiga inköpsrundor på stan, idag en symaskin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *